Een voorbeeld motivatiebrief instrumentmaker. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede instrumentmaker motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief instrumentmaker

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Op het moment heb ik gezien dat u geen vacatures heeft, ondanks dat ben ik wel heel erg gemotiveerd om bij u te komen werken als instrumentmaker. Dit is dan ook de reden dat ik heb besloten een motivatiebrief te schrijven in de hoop dat u aan me denkt als u weer op zoek gaat naar een instrumentmaker.

De reden dat ik erg gemotiveerd ben om bij u te komen werken is het feit dat ik bij u stage heb mogen lopen. Dit is mij zeer goed bevallen, het werk vond ik geweldig, maar ook de samenwerking met u. Ik zie hier dan ook zeker mijn toekomst in en hoop dat u mij de kans geeft om deze toekomstdroom waar te maken.

Hetgeen dat mij erg aanspreekt aan deze functie is de afwisseling, de zelfstandigheid en het ondernemende. Ik vind het erg leuk dat je iets maakt uit het niets, hierdoor is ook iedere dag anders, aangezien je steeds verder vordert. Ik vind het erg leuk om een deel te zijn van dit proces en leer dan ook graag iedere keer nieuwe vaardigheden bij.

Dit zodat ik nog beter kan worden in het vak en ik me steeds verder kan specialiseren. Verder vind ik het fijn dat je niet hoeft te werken in een team, aangezien het iedere keer een eigen project is. Hierdoor heb je zelf invloed op de snelheid van de vorderingen en kun je het helemaal naar je zin maken.

Verder vind ik het erg leuk dat je ook eigen suggesties kunt geven en je tot op een zekere hoogte nieuwe technieken kunt uitproberen.
Hetgeen dat me erg aanspreekt binnen uw bedrijf is de informele sfeer, ik vind het erg fijn dat ik mezelf kan zijn en me toch een onderdeel kan voelen van het bedrijf. Ik voel me dan ook zeer betrokken bij het bedrijf.

Ik hoop dat ik u heb kunnen motiveren om contact met mij op te nemen, zodra deze functie vrijkomt.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Klik hier om twee motivatiebrieven instrumentmaker te downloaden

Advertentietip