Een voorbeeld motivatiebrief reisleider. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede reisleider motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief reisleider

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Aangezien ik al enige tijd op zoek bent naar een vacature als reisleider, maar tot op heden nog niet heb kunnen slagen wil ik het graag proberen met een motivatiebrief in de hoop dat u binnenkort op zoek gaat naar een reisleider.

Afgelopen jaar heb ik mijn opleiding tot reisleider met succes afgesloten en graag zou ik dan ook een baan vinden waarbij ik de kennis die ik heb opgedaan tijdens de opleiding in de praktijk kan brengen. Tijdens mijn opleiding heb ik al verschillende stages gelopen bij verschillende reisbureaus en dit werk is me altijd goed bevallen.
De functie reisleider spreekt me met name zo aan door de werkzaamheden die hieraan verbonden zijn, namelijk het begeleiden en informeren van mensen, zorgen dat mensen het tijdens hun vakantie naar hun zin hebben en het organiseren van verschillende activiteiten tijdens de vakantie.

Tijdens verschillende stages die ik heb moeten ondergaan voor de opleiding, is naar voren gekomen dat ik beschik over kwaliteiten die goed van pas komen bij de functie als reisleider. Zo ben ik bijvoorbeeld communicatief erg sterk, beschik ik over leiderschapskwaliteiten, een goed verantwoordelijkheidsgevoel, ben ik erg resultaatgericht en flexibel. De wisselende werktijden zijn voor mij namelijk geen enkel probleem.

Ik hoop dat ik door middel van deze motivatiebrief uw interesse heb kunnen wekken en u me uitnodigt voor een gesprek zodra u een reisleider zoekt. Voor meer informatie over de verschillende stage adressen waar ik stage heb gelopen met referenties verwijs ik u naar het bijgevoegde curriculum vitae.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Klik hier om 2 motivatiebrieven reisleider te downloaden

Advertentietip