Een voorbeeld motivatiebrief banketbakker. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede banketbakker motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief banketbakker

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Al verschillende keren heb ik geïnformeerd of u nog op zoek was naar een banketbakker. Hierbij werd me geadviseerd om een motivatiebrief te schrijven, om mijn motivatie naar uw toe kenbaar te maken.

Ik ben met name geïnteresseerd in het werken voor uw bedrijf door de goede ervaringen die ik de afgelopen jaren bij uw bedrijf heb opgedaan. Eerder heb ik al stage gelopen via uw bedrijf en afgelopen zomer ben ik werkzaam geweest bij uw bedrijf door middel van een uitzendbureau. De ervaringen en nieuwe kennis die ik hierbij heb opgedaan bevielen mij zodanig dat ik het een eer zou vinden om bij u te kunnen werken.

Ik heb met name veel ervaring met lijnmatig produceren en het spuiten van een shuffel en mondo mixer. Ook beschik ik over veel kennis van de grondstoffen door mijn bakkersopleiding die ik enkele jaren geleden heb gevolgd. Graag zou ik mijn kennis en ervaring nog wat verder willen uitbreiden en ik ben van mening dat uw bedrijf daar prima op in speelt.

Ik ben een gemotiveerde harde werker en ik vind het dan ook niet erg om in de avond of in het weekend te werken. Ik ben erg flexibel en heb veel doorzettingsvermogen. Ik ga niet zomaar bij de pakken neer zitten en probeer het onmogelijke mogelijk te maken.

Graag zou ik de gelegenheid willen krijgen om mijn motivatie verder te kunnen toelichten in een oriënterend gesprek. Voor extra informatie verwijs ik u naar mijn curriculum vitae.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: CV

Advertentietip