Een voorbeeld motivatiebrief medewerker bedrijfsbureau. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede secretarieel medewerker motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Roelof Donk
Pompstraat 8
1234 AA Amsterdam

Naam bedrijf
Adres bedrijf
Postcode/Plaats Bedrijf

Amsterdam, 13 april 2017

Onderwerp: Motivatie medewerker bedrijfsbureau

Geachte heer/mevrouw,

Op de website van het uitzendbureau vond ik uw advertentie voor een medewerker bedrijfsbureau. Deze baan is mij op het lijf geschreven vandaar dat ik direct op uw oproep reageer. U zoekt iemand die volgende week al kan beginnen, laat ik u daarom als eerste melden dat ik per direct beschikbaar ben.

Na een korte periode in het buitenland ben ik recent terug gekeerd naar Nederland. En nu ben ik uiteraard op zoek naar een baan om zo snel mogelijk weer in mijn eigen onderhoud te kunnen voorzien. Ik heb voor mijn vertrek uit Nederland gedurende vier jaar gewerkt als medewerker bedrijfsbureau. Ik ben daardoor bekend met de werkzaamheden die u in uw vacature aangeeft. Planning, zowel personeelsplanning als voorraadbeheer, zijn daarbij mijn specialiteiten. Maar ook met de andere genoemde taken ben ik bekend. Mijn laatste werkgever in Nederland was een bedrijf dat in een vergelijkbare branche werkzaam is als uw onderneming. Voor de gegevens verwijs ik naar mijn bijgevoegde cv.

Ik ben accuraat, flexibel en kan goed zelfstandig werken. Ik weet wat er van mij verwacht wordt en zal er alles aan doen om deze werkzaamheden zo goed mogelijk uit te voeren. Indien nodig zal ik uiteraard mijn collega’s assisteren bij hun taken in geval van drukte of afwezigheid wegens ziekte of verlof. Omdat ik alleenstaand ben, ben ik zelf vrij flexibel in het opnemen van verlof en het planen van bij voorbeeld mijn zomervakantie. Ook voor wat betreft het indelen van mijn uren ben ik flexibel, ik ben fulltime inzetbaar van maandag tot en met vrijdag.

Ik las in uw advertentie dat de mogelijkheid bestaat om aansluitend aan een tijdelijk dienstverband in aanmerking te komen voor een vaste aanstelling. Uiteraard heb ik hier interesse in, ik wil niets liever dan zo snel mogelijk weer aan het werk. Daarom hoop ik dat mijn sollicitatie voor u aanleiding is om mij uit te nodigen voor een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,
Roelof Donk


Klik hier om 2 motivatiebrieven medewerker bedrijfsbureau te downloaden

Advertentietip