Een voorbeeld motivatiebrief inpakker. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede inpakker motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Lars van der Plas Steenstraat 129 6543 FH Arnhem

Flower & Plants Export Service
Talmaweg 227 6544 GT Arnhem

Arnhem, 18 januari 2021

Betreft: motivatie inpakker

Geachte heer, mevrouw,

Graag vul ik mijn sollicitatiebrief aan met een motivatiebrief, waarin ik mijzelf nader voorstel en hoop u te overtuigen dat ik een geschikte kandidaat ben voor de functie van inpakker bij Flower & Plants Export Service.

Ik ben Lars van der Plas, 21 jaar oud en woonachtig in Arnhem bij mijn ouders en jongere zusje. Mijn weekenden breng ik door bij mijn vriendin, in Groningen, en ik spaar voor ons eigen huisje in de toekomst. Op woensdagen geef ik voetbaltraining aan de jeugd en de overige vier dagen van de week ben ik werkzaam als vakkenvuller bij de plaatselijke supermarkt. Dit werk doe ik nu al bijna 5 jaar. Ik vind het fijn werk, maar ik wil iets nieuws.

Direct na mijn middelbare school opleiding, VMBO, ben ik bij de supermarkt gaan werken. Hier ben ik begonnen als vakkenvuller en later heb ik ook de kassatraining gedaan. Helaas bleek dit werk niet goed bij mij te passen, waardoor ik toch weer ben gaan vakkenvullen en spiegelen. Het team bestaat uit jonge scholieren en ik merk dat ik daar niet goed meer tussen pas. Daarom wil ik nu op zoek gaan naar een andere, leuke fulltime baan waarin ik de handen uit de mouwen kan steken.

Naast mijn werkervaring in de supermarkt heb ik nog geen langdurige ervaring opgebouwd bij een werkgever. Wel heb ik een aantal stages doorlopen in het derde en vierde jaar van de middelbare school. De laatste stage heb ik voor de duur van 3 maanden gelopen bij een bloembollenexportbedrijf. Hier heb ik mij ingezet als inpakker en machine operator. Ik heb gemerkt dat ik vooral het inpakken erg leuk werk vindt, vooral omdat het intensief werk is dat niet stil komt te staan.

Ik ben iemand die graag doorwerkt, waardoor de functie goed bij mij past.  Alleen werken is geen probleem, maar werk ook graag in een team. Ik ben sociaal, spreek vloeiend Nederlands en Engels, en ik ben een echte doorzetter.

Ik zou u graag verder overtuigen van mijn kunnen tijdens een persoonlijk gesprek en hoop dan ook op een uitnodiging.

Met vriendelijke groet,

Lars van der Plas

Bijlage CV

Op zoek naar meer motivatiebrief voorbeelden? klik hier voor meer motivatiebrief-voorbeelden.nl

Advertentietip