Een voorbeeld motivatiebrief dierenverzorger. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede dierenverzorger motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief dierenverzorger

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Aan de hand van de vacature die u had geplaatst op de website {url van de website} en het telefonisch gesprek wat we hebben gehad vroeg u mij om een motivatiebrief te schrijven. Om deze reden stuur ik u deze motivatiebrief.

Door mijn ervaring en opleiding dierenverzorging ben ik van mening dat ik geschikt ben voor deze functie. Vijf jaar geleden heb ik mijn diploma gehaald en sindsdien heb ik bij verschillende instellingen gewerkt in de dierenverzorging.
Graag zou ik mijn kennis en ervaring bij u in de praktijk willen brengen en mogelijk ook uitbreiden. De vacature die u heeft geplaatst spreekt mij met name aan door de combinatie dierenverzorging en de administratieve werkzaamheden die erbij komen kijken. Ook vind ik het erg leuk om met mensen in contact te komen.

Naar mijn mening pas ik erg goed bij deze functie door mijn affiniteit met dieren. Het zorgen voor dieren geeft me een erg goed gevoel en ik vind het dan ook fijn om te kunnen bijdragen aan een beter leven voor dieren. Verder ben ik een harde werker en vind ik het niet erg om mijn handen uit de zakken te halen. Ik ben erg stressbestendig, in het verleden is al verschillende keren gebleken dat ik in een stressvolle situatie bijna beter presteer dan normaal.

Graag zou ik mijn overige kwaliteiten nader willen toelichten in een persoonlijk gesprek. Voor meer informatie over mijn arbeidsverleden verwijs ik u naar mijn curriculum vitae. Ook hier kunt u verschillende referentie over mij vinden.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: CV
Klik hier om 2 motivatiebrieven dierenverzorger te downloaden

Advertentietip