Een voorbeeld motivatiebrief portier. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede portier motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief portier

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Al verschillende keren heb ik een vacature van uw bedrijf gezien in de krant, waarin u vraagt naar een portier. Na verschillende keren gereageerd te hebben, ben ik helaas nog niet geselecteerd om op gesprek te komen door de grote opkomst. Om deze reden heb ik besloten een motivatiebrief te schrijven in de hoop dat ik op deze manier uw interesse kan opwekken en u me uitnodigt voor een nader gesprek.

Een jaar geleden heb ik een beveiligingsdiploma gehaald die het mogelijk maakt om te werken als portier. Met dit papier heb ik ook al gewerkt als portier, waardoor ik ook al enige ervaring heb. Dit werk is me goed bevallen, maar doordat de persoon die ik heb vervangen weer beter werd heb ik hier helaas geen vaste baan aan over kunnen houden.
Behalve de beveiligingspapieren die ik bezit met betrekking tot dit werk, heb ik ook een goede conditie. Verder beoefen ik verschillende vechtsporten, waardoor het voor mij geen probleem is om mezelf en andere te verdedigingen. Een aantal voorbeelden van vechtsporten die ik beheers tot een zeker niveau zijn thaiboksen, karate en judo.

Ook beschik ik over sociale en communicatieve vaardigheden die ik goed kan inzetten tijdens mijn werk. Ik probeer het mensen zoveel mogelijk naar hun zin te maken, maar als iets niet in de haak is, ben ik ook niet bang om er iets van te zeggen.

Ik hoop dat ik door middel van deze motivatiebrief u verder heb kunnen interesseren voor mij en hoop dat ik uitgenodigd worden voor een persoonlijk gesprek. Voor meer achtergrond informatie over mijn werkverleden verwijs ik u naar mijn bijgevoegde curriculum vitae.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: CV

Klik hier om 2 motivatiebrieven portier te kunnen downloaden

Advertentietip