Een voorbeeld motivatiebrief haarstylist. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede haarstylist motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief haarstylist

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Via kennissen heb ik vernomen dat u nog op zoek bent naar een professionele haarstylist, aangezien ik al een tijd op zoek ben naar deze baan zou ik graag mijn motivatie nader willen toelichten in de hoop te worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Ik heb al wat jaren ervaring als haarstyslist en heb dit werk altijd met veel plezier uitgeoefend. Ik ervaar veel plezier aan het perfectioneren van het haar van de klant en de klant met een tevreden gevoel naar huis laten gaan. Als de klant niet gelukkig is met het resultaat, ben ik dat ook niet en ga ik net zo lang door tot de klant er zich wel beter bij voelt. Het persoonlijke contact tussen de klant en mij vind ik ook erg leuk in dit vak.

Ik heb dan ook goede sociale vaardigheden en vind het erg belangrijk om de klant te vermaken. Ik zie het vermaken van de klant ook als een onderdeel van mijn baan. Het lijkt me met name zo leuk om bij uw salon te werken, omdat ik naar mijn idee een echte aanvulling zou kunnen vormen door mijn sociale vaardigheden, maar ook mijn technische vakkennis. Verder ben ik altijd bereid om bij te leren en sta ik hier ook voor open.

Graag wil ik worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek waarin ik nogmaals mijn motivatie onder woorden kan brengen. Voor meer informatie over mijn verleden moet ik u verwijzen naar het bijgevoegde curriculum vitae. U kunt daar ook enkele referenties vinden waar u contact mee kunt opnemen als u meer informatie over mij nodig hebt.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: CV

Advertentietip