Een voorbeeld motivatiebrief klassen assistent in het onderwijs. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een klassen assistent in het onderwijs motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Leon de Rakel Händelhof 66 4567 RH Leiden

Laarhof de Cats OBS
Randweg 221 4564 TH Leiden

Leiden, 18 januari 2021

Betreft: motivatie klassen assistent

Geachte heer, mevrouw,

Hierbij stuur ik u mijn motivatiebrief. Graag wil ik u hiermee laten zien dat ik zeer gemotiveerd ben om bij Laarhof de Cats OBS aan de slag te gaan als klassen assistent.

Mijn naam is Leon de Rakel. Ik ben 25 jaar oud en woon met mijn vriendin en onze dochter van 2 in een gezellig appartement in Leiden. Oorspronkelijk kom ik uit Noordwijk, maar in mijn studententijd ben ik naar dé studentenstad verhuisd om daar op kamers te gaan. Inmiddels heb ik de studentenflat ingeruild voor een appartement in een jaren ’30 complex, maar de stad heeft mijn hart gestolen. Het liefst zou ik dan ook in deze stad gaan werken. Het voelt als thuis.

Na de middelbare school heb ik de opleiding MBO Onderwijsassistent gevolgd op niveau 4. Deze opleiding heb ik met goede cijfers afgerond, waarna ik in Leiden de opleiding Kinderpsychologie ben gaan doen. Deze opleiding heb ik na twee jaar verlaten, omdat de opleiding niet goed genoeg bij mij bleek te passen.

Momenteel ben ik werkzaam als onderwijsassistent in het middelbaar onderwijs, aan het Bloemendaal Sky College. Ik heb het binnen deze functie goed naar mijn zin, maar ik merk toch dat ik liever actief wil zijn in het basisonderwijs. Dit is dan ook precies waarom uw vacature mij zo aanspreekt. Ik hou van het enthousiasme van jonge kinderen en speel graag in op wat zij nodig hebben om hen verder te ontwikkelen.

Ik zie mijzelf makkelijk in de functie van klassen assistent op uw basisschool, vooral omdat ik goed bekend ben met uw school. Zelf heb ik namelijk basisonderwijs op uw school gevolgd en ik heb fijne herinneringen aan deze periode. Ik vind het fijn om leerlingen te stimuleren en hen te begeleiden wanneer zij dit nodig hebben. Ik werk op een enthousiaste, motiverende en coachende wijze. Daarmee denk ik goed binnen uw team te passen.

Ik hoop op een uitnodiging voor een nadere kennismaking op uw locatie.

Met vriendelijke groet,

Leon de Rakel

Kijk eens links in het menu voor nog meer motivatiebrief voorbeelden.

Advertentietip