Een voorbeeld motivatiebrief fastfoodmedewerker . Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede fastfoodmedewerker te kunnen schrijven.

Advertentietip

Laura Rombouts
Vinkenveldseweg 91
2854 VB Rotterdam

Cafetaria de Weegschaal
kerkweg 12
4598 KK Rotterdam

Rotterdam, 5 februari 2021

Betreft: motivatie fastfoodmedewerker

Geachte heer, mevrouw,

Middels deze motivatiebrief hoop ik dat ik u kan overtuigen om mij aan te nemen voor de functie als fastfoodmedewerker.

Mijn naam is Laura, ik woon samen met mijn vriend Daan in Rotterdam en we hebben twee kinderen van zes en tien jaar oud. Aangezien de kinderen naar school gaan en ik mijn handen vrij heb, maak ik me graag weer nuttig. Tot twee jaar geleden heb ik gewerkt binnen de fastfoodbranche en ik heb dan ook de nodige ervaring, maar mis het werk nu. Dit is dan ook de reden dat ik graag binnen uw fastfoodbedrijf aan de slag wil als fastfoodmedewerker. De reden dat ik twee jaar niet heb gewerkt is vanwege ziekte van mijn partner.

Ik heb al ruim dertien jaar ervaring binnen de fastfoodbranche, ik heb zes jaar in de snackbar gewerkt en de andere zeven jaar heb ik gewerkt binnen een cafetaria hier in de buurt. Hier kunt u altijd contact mee opnemen om na te gaan hoe ik hier heb gefunctioneerd. Ik ben een echte verkoopster in hart en nieren, ik ben snel, maak graag een praatje met de klanten en ik weet wat ze nodig hebben! Door een leuk contact te onderhouden met de klanten, is de kans dat ze terugkomen alleen maar groter, een mooie aanwinst dus voor uw bedrijf!

Binnen uw bedrijf zit ik goed op mijn plek. Ik heb veel ervaring, ik weet wat er van me wordt gevraagd en ik heb aan twee woorden genoeg om vervolgens zelfstandig aan de slag te kunnen. Wilt u mij de kans geven zodat ik in een gesprek toe kan lichten welke meerwaarde ik uw bedrijf te bieden hebben? Ik wacht op uw berichtje!

Met vriendelijke groet,

Laura Rombouts

Bijgevoegd CV  

Op zoek naar meer motivatiebrieven Horeca? klik dan hier

Advertentietip