Een voorbeeld motivatiebrief productontwikkelaar. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede productontwikkelaar motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief productontwikkelaar

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Via kennissen heb ik vernomen dat u regelmatig op zoek bent naar een productontwikkelaar met ervaring. Aangezien ik zelf op zoek ben naar een bedrijf waar deze functie vervuld kan worden en ik naar mijn idee voldoe aan de eisen die jullie regelmatig in jullie vacature naar voren laten komen, heb ik besloten een open motivatiebrief te schrijven.

Tien jaar geleden heb ik mijn opleiding met succes afgerond en ben ik meteen aan de slag gegaan als productontwikkelaar bij (naam)bedrijf. Doordat dit bedrijf mij niet meer de uitdaging kan beiden waar ik naar op zoek ben, heb ik besloten mijn horizon te verbreden en dus ben ik op zoek naar een andere functie als productontwikkelaar.
In de tien jaar dat ik bij het huidige bedrijf heb gewerkt heb ik veel ervaring opgedaan met het vertalen van ontwikkelingen op de markt naar betere producten en diensten. Ook heb ik veel ervaring met het beheren van bestaande producten en diensten en het leiden van projecten omtrent nieuwe productontwikkelingen.
Ik beschik over veel doorzettingsvermogen en ben zeer gedreven in mijn werk, deze eigenschappen hebben in het verleden geleid tot vele succes. Verder ben ik erg innovatief en vind ik het leuk om nieuwe oplossingen te bedenken. Ik hou van uitdagingen in mijn werk en geeft niet snel op. Ik ben pas tevreden als de klant dat ook is.

Ik hoop dat ik door middel van deze motivatiebrief uw interesse heb gewekt en u me uitnodigt voor een kennismakingsgesprek als u weer op zoek bent naar een productontwikkelaar. Voor mijn arbeidsverleden verwijs ik u naar mijn curriculum vitae, waar u ook een referentie kunt vinden.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: CV

Klik hier om 2 motivatiebrieven productontwikkelaar te downloaden

Advertentietip