Een voorbeeld motivatiebrief hotelportier. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede hotelportier motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief hotelportier

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Tijdens ons persoonlijke gesprek heeft u aangegeven dat het erg gewaardeerd zou worden als ik een motivatiebrief zou schrijven en dit mijn kansen om aangenomen te worden aanzienlijk zou vergroten. Vandaar dat ik heb besloten deze brief te schrijven, aangezien ik ook daadwerkelijk erg gemotiveerd ben om voor deze functie in aanmerking te komen.

Vooral de afwisseling en uitdaging die deze functie heeft te bieden spreekt mij erg aan. Als hotelportier is geen dag hetzelfde, aangezien je iedere dag weer andere mensen moet helpen en voor andere situaties komt te staan. De combinatie van het beveiligen en het helpen van gasten spreekt me erg aan. Ik vind het belangrijk dat mensen het naar hun zin hebben als ze een hotel bezoeken, maar ook de veiligheid van de gasten moet gewaarborgd worden.

Ik ben van nature erg hulpvaardig en help mensen graag met hun vragen en problemen. Verder vind ik het erg leuk om iedere keer weer met andere mensen te werken. Ik ben erg sociaal en maak makkelijk contact met mensen. Ik vind het erg leuk om te merken tijdens mijn werk dat ik gewaardeerd wordt. Daar haal ik erg veel voldoening uit.

Ook het feit dat ja als hotelportier een onderdeel vormt van de beveiliging spreekt mij erg aan. Ik heb dan ook enkele jaren geleden verschillende cursussen gevolgd omtrent het beveiligen van mensen. Ik vind het een uitdaging om zoveel mogelijk verdachte personen eruit te pikken en ervoor te zorgen dat de gasten daadwerkelijk veilig zijn en geen last hebben van ongewenste mensen. Ondanks dat vind ik het ook belangrijk dat mensen zo min mogelijk merken van de beveiliging, daardoor is het voor mij een echte uitdaging geworden om te zorgen voor veiligheid zonder dat mensen daarvan hinder hebben.

Ik hoop dat u door middel van deze motivatiebrief mij uitnodigt voor een sollicitatiegesprek, waarin ik mijn brief nog verder kan toelichten en uw vragen kan beantwoorden. Verder ben ik zo vrij geweest om mijn Curriculum Vitae bij te voegen.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Klik hier om twee motivatiebrieven hotelportier te downloaden

Advertentietip