Op bent op deze website terecht gekomen omdat u erachter bent gekomen dat het schrijven van sollicitatie- en motivatiebrieven veel tijd kost.Toch hoeft het niet zo moeilijk te zijn om snel en simpel en een goede motivatie-sollicitatiebrief te schrijven. Doormiddel van het sollicitatiebrief handboek gaan wij u leren hoe u op een eenvoudige beproefde manier een sollicitatiebrief kunt schrijven.

Het sollicitatiebrief handboek

Het sollicitatiebrief handboek is het boek dat er voor zorgt dat u zeker uitgenodigd word voor een gesprek.  Doormiddel van beproefde formule helpen wij u een effectieve brief te schijven. In het handboek wordt u in 10 hoofdstukken uitgelegd hoe u een effectieve brief moet schrijven. Wij leggen u uit hoe de formule werkt, hoe u een sollicitatie of motivatiebrief moet indelen, wat maakt een goede sollicitatiebrief goed en wat is het verschil tussen een standaard brief en een open sollicitatiebrief.

Wij leggen wij u uit wat goede sollicitatie-en slechte sollicitatiebrieven zijn. Waar moet u op letten en hoe schrijft u nu die goede brief?

100 % geld terug garantie

De auteur, Perry Kroes, heeft het boek geschreven met als doel dat u uitgenodigd wilt worden voor een gesprek. Doormiddel van de ‘magische formule’ help Perry u met het schrijven van die effectieve sollicitatiebrief. Perry Kroes is er van overtuigd dat als u alle tips uit het boek toegepast heeft en u bent na 25 sollicitaties nog niet uitgenodigd voor een gesprek dan stort Perry Kroes het aankoopbedrag zonder problemen terug op uw rekening!

Daarnaast heeft u na aankoop van het boek 30 dagen de tijd om het boek en alle extra’s te proberen. Als je niet volledig tevreden bent, hoef je alleen even een mailtje te sturen naar het e-mailadres dat aangegeven staat in het boek. Op deze manier krijgt u een dubbele 100 % geld terug garantie. Dus u heeft niets te verliezen.

Wat anderen zeggen over het boek…

Oscar Baars, Business Developer
Kortom het boek is een MUST voor iedereen die van baan wil veranderen of zoekende is!”

Ron Methorst, Supply chain manager :
Het boek is ook in begrijpelijke taal geschreven, en voorzien van duidelijke adviezen en tips. Dit boek is zijn geld dubbel en dwars waard!

Annegrit Schuurmans, Secretarieel medewerker
Je wordt op een deskundige manier gemotiveerd en gecoacht, wellicht aangespoord om een geheel eigen sollicitatiebrief te presenteren. Een aanrader, ook voor 50+.”

Gisèle Briers, Loopbaanprofessional
Ik heb reeds heel wat boeken gelezen in verband met sollicitatiebrieven maar het is de eerste keer dat ik een duidelijke en uitgebreide handleiding als deze gelezen heb!”

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE EN HET BESTELLEN VAN HET HANDBOEK